KustCamp Ekön Gamleby Stugor Ekön Stugor Gamleby Säsong Erbjudanden/Paket Hitta hit Jobba

Vi söker dig som gillar att jobba med människor!

personal.JPG

För alla våra jobb:

För alla våra tjänster är det viktigt att du kan ta initiativ och har en god serviceanda, trevligt sätt och förmåga att få människor att känna sig välkomna. Du ska sprida glädje bland våra gäster och övriga medarbetare.

Vi har kollektivavtal och du får lön efter avtal. De flesta tjänster är från juni till augusti, och alla måste kunna arbeta minst v25-31.

Ansökan gör du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev, gärna med foto till jobb@campa.se OBS! Endast via mail!

Tänk på att ange om du söker till Gamleby eller Ekön!


Receptionist

Arbetet i receptionen är ett rent servicearbete, vilket innebär att det är din uppgift att i alla lägen vara lyhörd för vad våra gäster har för olika krav och förväntningar och lösa problem.

Bra kunskaper i svenska och engelska är ett grundkrav. Kunskaper i tyska är önskvärt.

Du arbetar med in & utcheckning, svarar i telefon, butiksförsäljning mm.

Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna rycka in på flera områden om så behövs.

Kock

Till vår restaurang söker vi nu Dig som älskar att laga mat. Vi tror att du har gått restaurangskola och/eller har tidigare erfarenhet från arbete i kök eller bara genuint intresserad. Du är drivande, självständig och handlingskraftig, lyhörd, flexibel och har god kunskap eller erfarenhet inom matlagning.

Dina arbetsuppgifterär att laga enkel och god mat av bra råvaror till våra gäster.Servitör/Servitris

Vi söker dig som har stor servicekänsla och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare, har stort intresse för mat och dryck.

Dina arbetsuppgifter är att, servera mat till våra gäster, plocka disk ,ta beställningar och slå in i kassan, städa.

För att passa som servitris/servitör behöver du vara ansvarstagande, serviceinriktad och stresstålig.

Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer. Extra meriterande om du har kassavana och tycker om ordning och reda. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande. Kan du också ”spela lite teater” och skoja till det lite med gästerna så är du perfekt.

Du måste kunna prata svenska och engelska. Gärna tyska men ej ett krav.

Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna rycka in på flera områden om så behövs.

 

Housekeeping

Städning av servicehus, stugor och allmänna lokaler. Erfarenhet är meriterande.

Vi söker dig som har stor servicekänsla, är noggrann och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare.För att passa hos KustCamps städavdelning behöver du vara ansvarstagande, noggrann och kunna arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du är serviceinriktad och påläst om området då även städpersonalen får mycket frågor rörande områdets utbud eller andra turistfrågor.

För alla våra tjänster är det viktigt att du kan ta initiativ och har en god serviceanda, trevligt sätt och förmåga att få människor att känna sig välkomna.

Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna rycka in på flera områden om så behövs.reception.JPG

Telefon 0493-10221    jobb@campa.se

MilestoneFacebook.jpg