KustCamp Ekön Gamleby Stugor Ekön Stugor Gamleby Säsong Erbjudanden/Paket Hitta hit Jobba
Astrid Lindgrens Värld

Astrid Lindgrens Värld!

Vi är campingen närmast Pippi när du vill bo vid havet !

Vad är Astrid Lindgrens Värld?

Har man inte tidigare besökt Astrid Lindgrens Värld kan det vara lite svårt att föreställa sig hur spännande det kan vara att befinna sig här. Att möta sin favoritkaraktär livs levande är en stor upplevelse för ett litet barn. Rätt som det är dyker självaste Pippi Långstrump upp på riktigt. Har hon inte Kling och Klang i hasorna stannar hon säkert till och pratar och leker en liten stund. Precis efteråt strosar Rasmus och Paradis-Oskar förbi, på luffen som de är. Under en dag, eller två, i Astrid Lindgrens Värld kan man också stöta på Emil, fröken Prysselius, Alfred och Lina och många andra.

Öppettider ALV 2019:

Försäsong:
17 maj - 13 juni

10.00 - 17.00
   
Huvudsäsong:
14 juni - 25 aug
10.00 - 18.00
   
Helgöppet i Sept:
30 aug - 22 sept
10:00 - 17:00
Höstlovsöppet -
småländsk marknad:
25 okt - 2 nov  10.00 - 17.00

Karta till Astrid Lindgrens Värld

Priser och Öppettider
Astrid Lindgrens Värld

Här blir sagor verklighet

Astrid Lindgrens Värld är egentligen inte en utan många världar samlade på ett ställe. Under en vandring runtom i parken passerar man välkända platser som Törnrosdalen och Körsbärsdalen. Inte långt därifrån, men i en helt annan värld, ligger Mattisborgen. Fortsätt en bit till och vips, där är Villa Villekulla. Dessförinnan har ni säkert stannat till vid Karlssons tak och i Katthult. Alla är miljöer som går att känna igen från Astrid Lindgrens berättelser. Men de hade inte varit fullt lika spännande utan sina invånare. För vad är Villa Villekulla utan Pippi och Mattisborgen utan rövarliv?

Pippi & Stuga!
Pippi.png

Vi bjuder på entré till Pippi och vänner vecka 23-27 och 31-34.

Familjebiljett till Astrid Lindgrens Värld ingår dessa veckor när du bokar en stugvecka hos oss. Gäller alla stugor med dusch/wc och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Mer info finns i pdf nedan.


Stugvecka med inträde ALV

från 3.850:- m dusch & wc


Pippi & Campingtomt!Pippi.png

Vi bjuder på en extra campingnatt när du bokar en vecka och familjebiljett.

Boka minst en vecka och få en natt extra. Gäller alla tomter när du bokar tillsammans med Familjebiljett till ALV. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Mer info finns i pdf nedan.


Campingvecka med inträde ALV


 

Pippi & Kolmårdens djur!Pippi.png

Kombinera Kolmården & Astrid Lindgrens Värld.

Bo både på vackra Ekön och i mysiga Gamleby. Besök Pippi och de andra en dag och Kolmårdens djur en annan. Entrér och stuga inkl slutstädning vid bytet är inkluderat. Du väljer själv hur många nätter du vill bo på varje plats.
Mer info finns i pdf nedan.


Pippi och Kolmården


Telefon 0123-402 83    info@campa.se

MilestoneFacebook.jpg